La Romana is een pizza-bedrijf dat een authentieke Italiaanse pizza aan tafel bedient. Gemaakt van een speciale farina doppio zero (Italiaanse bloem) en puur basisproducten zoals zeezout, verse gist en extra virgine olijfolie, de pizza’s van La Romana zijn zeer gewaardeerd door de uitstekende kwaliteit en smaak.

Naast de traditionele en klassieke pizza’s met dikkere bordjes en dunne korst (Napolitan style), van verschillende en verrassende smaken, is er ook de beroemde pizza al taglio (romeinse style), oftewel pizza puntjes, voorgebakken op grote rechthoekige platen en in stukken gesneden. Krokant en vol smaak!

DSC_0131Eigenaar Alejandro Pintamalli heeft zijn scholing als pizzabakker gehad in Italië: afgestudeerd aan de Pizza.it (Capodarco di Fermo) en Moretti Lab -Pizza University (Mondolfo). Hij behaalde ook de SNIP-licentie, het internationale certificaat van de Lalotta Academy in Utrecht.

Bestel een pizza, neem het mee voor het avond eten, eet het in de winkel a tavola of vier thuis een bijzonder moment met een selectie van onze echte Italiaanse pizza’s. La Romana!

received_10209449712172995
Pizza.it
Pizza University - Advanced Teglia-Pala - Zaghini - 13.12.16 (10)
Moretti Lab

17

30

23


Artikel geplaatst op 18 april 2018 in BussumsNieuws.

Artikel

%d bloggers liken dit: